Inschrijven Buitenhof Hattem

Wilt u wonen in Buitenhof Hattem? Download onderaan deze pagina het inschrijfformulier en vul deze volledig in. Mail het ingescande formulier naar: familymanager@buitenhofhattem.nl of stuur het formulier (voldoende gefrankeerd) retour naar onderstaand adres:

Familymanager Buitenhof Hattem
Galileïlaan 23-C
6716 BP Ede

Aan deze inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Alleen een volledig ingevuld formulier wordt in behandeling genomen. Na ontvangst van uw inschrijving neemt de locatiemanager contact met u op.

Huurprijzen en vanafprijzen 

De prijzen in de prijslijst en op de website zijn vanafprijzen. Deze zijn exclusief de servicekosten. Deze servicekosten zullen tussen de 600 en 800 euro zijn. Bij de gedrukte prijslijst (afgegeven op de open dag) staat dat er 3 woonpakketten zijn. Dit is er inmiddels 1 geworden. Het woonpakket is te downloaden via de onderstaande link. 

Maatwerk

Het financiële plaatje zal er voor iedere bewoner van Buitenhof Hattem weer anders uitzien.  Daarom adviseren we om een afspraak te maken voor een adviesgesprek met de familymaanger. Zijk kan gedeeltelijk uitrekenen wat het kostenplaatje voor u als bezonder gaat worden. 

Afwerking appartementen

De appartementen worden met scanbehang opgeleverd (moet nog wel geschilderd worden) en met cementdekvloer. De raambekleding is voor rekening van de bewoner zelf.